De ce ai nevoie de un site?


Pentru ca traim in secolul vitezei si al informatiei faptul ca nu ai inca un site este un punct slab pentru afacerea ta.

Un om sta online cel putin 135 minute pe zi (conform www.statista.com) sunt sigur ca ai vrea ca cel putin un minut pe zi, acel om, sa stea si pe pagina ta web, pentru a-ti vizualiza pozele tale ca si fotograf, pentru a citi din meniul tau din restaurant, pentru a comanda un produs din magazinul tau online, etc..

De cand avem internetul in buzunar (smartphone) totul este mai accesibil si tu ca antreprenor trebuie sa stii cat de important e sa fii gasit atunci cand cineva are nevoie de serviciile sau produsele tale.

Fiecare zi pierduta fara a avea o pagina web inseamna un minus de cel putin 23% din ceea ce putea fi un plus benefic pentru tine si afacerea ta.

O adresa online (site web) este la fel de importanta ca si o adresa fizica, ea te reprezinta in mediul online si ea iti pune in valoare imaginea companiei tale oferind un plus de profesionalism si incredere pentru viitori potentiali clienti.

 

 

 

Web Design

afacere brasovcreare sitedesign web brasovrealizare site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 12 =